Schrijf je nu in als Nuffield scholar!

7 september, 2020

Heb jij visie, ambitie en duidelijke doelen voor jouw bedrijf? Dan is het Nuffield Scholarship wel wat voor jou. Wij zijn op zoek naar jonge agrarisch ondernemers die hun blikveld willen vergroten!

Als scholar volg je in 2021 en 2022 een programma waarbij je een nationaal en internationaal netwerk opbouwt, een studie uitvoert en kennis opdoet voor jezelf en je eigen bedrijf. Een Nuffield scholarship is voor agrariërs die hun nek durven uit te steken en zichzelf verder willen ontwikkelen op gebied van ondernemerschap, innovatie of duurzaamheid.

Wereldwijd netwerk

Het scholarship opent deuren die anders gesloten zouden blijven. Afgelopen 70 jaar hebben meer dan 1.600 scholars vanuit de hele wereld deelgenomen. Je krijgt toegang tot kennis over nieuwe productiemethoden, management- en marketingsystemen en je bouwt tegelijkertijd een wereldwijd netwerk op.

Daar komen levenslange vriendschappen uit voort, maar ook een duidelijk inzicht in globale, politieke en culturele ontwikkelingen en hoe deze Nederland en jouw bedrijf beïnvloeden. Een Nuffield scholarship wordt niet voor niets een ‘life changing opportunity’ genoemd!

Scholars uit het buitenland bezoeken ook jouw bedrijf. Zij brengen vaak vernieuwende ideeën en inzichten. Je communiceert tijdens je scholarship actief over je bevindingen en levert een eindproduct op.

Nu aanmelden

Je kunt je nu aanmelden voor een Nuffield scholarship, de selectie van kandidaten vindt eind september plaats. Nuffield Nederland stelt per kandidaat €7.500 beschikbaar voor het scholarship.

Geïnteresseerd? Kijk op deze pagina voor het inschrijfformulier en de voorwaarden. Aanmelden kan tot 15 september! Op de Nuffield najaarsbijeenkomst van 13 november 2020 worden de Nederlandse scholars van 2021 bekend gemaakt.

Meer informatie opvragen voor dit scholarship kan ook bij Djûke Smith: info@nuffield.nl of +31 (0)6-42924931.