Schrijf je nu in als Nuffield scholar!

4 juli, 2021

Heb jij visie, ambitie en duidelijke doelen voor jouw bedrijf? Dan is het Nuffield Scholarship wel wat voor jou. Wij zijn op zoek naar agrarische ondernemers die hun blikveld willen vergroten!

Als scholar volg je in 2022 en 2023 een programma waarbij je een nationaal en internationaal netwerk opbouwt, een studie uitvoert en kennis opdoet voor jezelf en je eigen bedrijf. Een Nuffield scholarship is voor agrarische ondernemers die hun nek durven uit te steken en zichzelf verder willen ontwikkelen op gebied van ondernemerschap, innovatie of duurzaamheid.

Wereldwijd netwerk
Het scholarship opent deuren die anders gesloten zouden blijven. Afgelopen 70 jaar hebben meer dan 1.600 scholars vanuit de hele wereld deel genomen. Je krijgt onder meer toegang tot kennis over nieuwe productiemethoden en management- en marketingsystemen.

Daar komen levenslange vriendschappen uit voort, maar ook een duidelijk inzicht in globale, politieke en culturele ontwikkelingen en hoe deze Nederland en jouw bedrijf beïnvloeden. Een Nuffield scholarship wordt niet voor niets een ‘life changing opportunity’ genoemd!

Scholars uit het buitenland bezoeken ook jouw bedrijf. Zij brengen vaak vernieuwende ideeën en inzichten. Je communiceert tijdens je scholarship actief over je bevindingen en levert een eindproduct op.

Nu aanmelden
Je kunt je nu aanmelden voor een Nuffield scholarship, de selectie van kandidaten vindt eind augustus en begin september plaats. Nuffield Nederland stelt per kandidaat een budget vanaf €7.500 beschikbaar voor het scholarship.

Geïnteresseerd? Kijk op deze pagina voor het inschrijfformulier en de voorwaarden. Aanmelden kan tot 1 augustus. Op de Nuffield najaarsbijeenkomst van 1 oktober 2021 worden de Nederlandse scholars van 2022 bekend gemaakt.

Meer informatie opvragen voor dit scholarship kan ook bij
Djûke Smith: info@nuffield.nl of +31 (0)6-42924931.