Nuffield webinar doorslaand succes

4 juli, 2021

Het Nuffield webinar is een groot succes gebleken. Zowel de Nuffield scholars als de kijkers hebben veel lof over hoe de online uitzending eind maart met Ingrid Jansen, Ruth van der Haar en Heleen Lansink-Marissen is verlopen. Ruim 500 keer is de uitzending bekeken.

‘Mooie uitstraling, dynamisch, kwalitatief hoogstaand, topavond’. Het is een greep uit de complimenten die de Nuffield scholars kregen op het Nuffield webinar. Op 31 maart gaven drie van de zeven 2019 Nuffield scholars hun eindpresentatie. Ingrid Jansen, Ruth van der Haar en Heleen Lansink-Marissen presenteren hun conclusies na twee jaar wereldwijd de beste agri- en foodbedrijven te hebben bezocht.

Kracht van de vrouw
Onder leiding van Ron Methorst (Lector aan Aeres Hogeschool Dronten) presenteerden zij samen in de studio live hun resultaten. Ruth van der Haar ging dieper in over het eigenaarschap van de datastroom op een boerenbedrijf. Heleen Lansink-Marissen vertelde heel specifiek over hoe we de kracht van de vrouw in de sector beter kunnen benutten om de positie van de boer te versterken. Tot slot heeft Ingrid Jansen de coöperatie als landbouwmodel onderzocht. Zij gaf uitkomst of het aloude samenwerkingsmodel nog bestaansrecht en perspectief heeft voor de boer.

Het Nuffield webinar is in zijn geheel terug te bekijken via deze link.

Nuffield najaarsbijeenkomst
De overige vier scholars 2019 presenteren hun resultaten op de Nuffield najaarsbijeenkomst op 1 oktober 2021. Houd de Nuffield nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie.