Nog enkele dagen om jezelf in te schrijven

27 augustus, 2019

Wil jij de volgende Nuffield scholar zijn? In 1,5 jaar ga je naar het buitenland om kennis en inspiratie op te doen en je blikveld te verruimen. Een Nuffield Scholarship biedt je de mogelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je horizon te verbreden.

 

Je stapt met een Nuffield scholar even uit de dagelijkse routine van het werk op het bedrijf, en bestudeert een interessant onderwerp dat je zelf kiest. Het scholarship geeft je toegang tot de internationale leiders in de landbouw- en voedselindustrie. Je hebt geen academische graad nodig om deel te nemen, maar je moet het selectiecomité er van overtuigen dat je de kwaliteiten in huis hebt om het beste te halen uit deze kans die slechts voor enkelen is weggelegd!

 

Meld je nu aan voor 1 september. Download hier het aanmeldformulier. Vul het inschrijfformulier in, print het uit en stuur een ondertekend formulier retour, inclusief motivatie, CV en ondertekende voorwaarden naar info@nuffield.nl. Als je geen bevestiging per mail krijgt dat je inschrijfformulier is binnen gekomen, bel met 06-42924931.