Aanmelden Scholarship

Nuffield Nederland stelt jaarlijks scholarships beschikbaar voor agrarisch ondernemers. Het proces om in aanmerking te komen voor een scholarship voor het jaar 2018 begint met een aanmelding en een eerste (sollicitatie)gesprek in september 2017.

De inschrijving voor een Nuffield Scholarship 2018 is open tussen 1 juli en 1 september. Vanuit de aanmeldingen worden mensen uitgenodigd om hun brief te motiveren in een gesprek. De gesprekken vinden plaats in september 2017 en de winnaar(s) van de scholarship(s) krijgen in september of oktober bericht. De officiële bekendmaking van de scholars 2018 zal plaatsvinden tijdens de Nuffield najaarsbijeenkomst die jaarlijks in de herfst gehouden wordt.

Download hier het inschrijfformulier

Download het inschrijfformulier, vul het in, print het uit en stuur een ondertekend formulier retour, inclusief motivatie, CV en ondertekende voorwaarden voor 1 september 2017 naar [email protected]. Indien je geen bevestiging per mail krijgt dat je inschrijfformulier is binnen gekomen, bel met 06-42924931.

Let op: Download het formulier eerst en sla het formulier op je eigen computer op voordat je begint met invullen!